MUUT HOIDOT

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialaista päähierontaa ei suotta kuvata stressipesuksi, sillä se purkaa stressiä nopeasti ja tehokkaasti rentouttaen ja tasapainottaen sekä kehon että mielen. Se on vanha, alkujaan ayrvedinen hoitomenetelmä, joka muodostuu sarjasta erilaisia hierontaliikkeitä, vuoroin stimuloivia, vuoroin rentouttavia. Näin käsitellään hartiaseutu, käsivarret ja pää tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa tehdä intialaista päähierontaa, vaan kukin muokkaa oman tyylinsä perusperiaatteiden pohjalta. Hoito suoritetaan istuen vaatteet päällä. Se on miellyttävä ja rentouttava kokemus, joka sopii kaikenikäisille joko yksittäisinä kertoina tai useamman kerran hoitosarjana.

Käsittely parantaa verenkiertoa ja vähentää lihasjännityksiä pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulla. Jo tämä voi helpottaa monia kiputiloja, esim. jännityspäänsärkyä. Koska pään alueen hierominen stimuloi hermoratoja koko kehoon, saadaan sillä aikaan kokonaisvaltainen vaikutus.

Hartioiden alueelle keräämme usein huolia ja murheita, joten hoito on hyvä aloittaa sieltä. Hieronnan otteiden ja tauotuksen vuorottelu auttaa kehoa tasapainottumaan. Niskan käsittelyn kautta siirrytään varsinaiseen pään hierontaan. Se käsittää monipuolisen otesarjan, joka auttaa rentoutumisen rytmiin. Lihasjännitykset purkautuvat, vanne pään ympärillä löystyy, ajatuksenjuoksu rauhoittuu ja luova mieli nousee esiin. Tämä olotila tietoisen ja tiedostamattoman välimaastossa on sekä miellyttävä että hoitava. Lopuksi käsitellään vielä korvat ja kasvojen alueen akupisteitä.

Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä elämys, joka vaikuttaa sekä fyysisellä että psyykkisellä tasolla. Olo on puolen tunnin hoidon jälkeen tavattoman seesteinen ja ajatukset kirkkaat ja rauhalliset. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena ja jatkuu myös seuraavien päivien ajan.

Intialainen päähieronta on todettu hyväksi hoidoksi stressin lisäksi myös migreeniin / päänsärkyyn, unettomuuteen, parantamaan keskittymiskykyä, verenkiertoa, aineenvaihduntaa sekä hiusten kasvua.

Kun haluat hemmotella itseäsi tai läheisiäsi, intialainen päähieronta on mitä oivallisin tapa tehdä se!

Hinta 30 €


 

 

BEMER-terapia

 

Bemer-terapia on fysikaalista verisuoniterapiaa, jota käytetään esimerkiksi kroonisten kipujen, leikkausten tai loukkaantumisten jälkitilojen sekä monien erilaisten sairauksien tukihoitona. Myös urheilijat käyttävät Bemer-hoitoa nopeuttaakseen palautumista ja tehostaakseen urheilusuorituksia. Hoidossa on kyse sähkömagneettisten impulssien antamisesta kohdennetusti mikroverenkiertoon. Mikroverisuonet tekevät pumppaavaa liikettä saadakseen veren kulkemaan suonissa. Tämä pumppausliike heikkenee ja / tai häiriintyy iän myötä ja haitallisten ympäristövaikutusten, epäterveellisten elämäntapojen, lääkkeiden käytön, vammojen, liikunnan puutteen, stressin ynnä muun seurauksena. Mikroverenkierto kattaa 74 % koko verenkierron järjestelmästä ja sillä on tärkeä kuljetustehtävä tuoda kehon soluille happea ja ravinteita ja kuljettaa kuona-aineet pois. Solut voivat hoitaa tehtävänsä vain jos niiden huolto toimii. Bemer korjaa pienten verisuonien alentunutta taajuutta ja tahdistaa verisuonten seinämien luonnollisen biorytmin, mikäli se on häiriintynyt.

Hoidon kesto noin 30 min

Hinta 20 €

 

Terhin Terapia, Savelantie 186, 84100 Ylivieska, Puh: 040-5633983