LYMFATERAPIA

 

Manuaalinen lymfaterapia on käsin tehtävää kevyttä, rytmikästä pumppausta ja erilaisia otteita. Sen tarkoituksena on aktivoida imusuonistoa ja auttaa sitä korjaantumaan ja rakentumaan uudelleen esim.vamman tai leikkauksen jälkeen. Hoito on täysin kivutonta ja sitä voidaan tehdä joko koko keholle tai joillekin kehon osille.

Lymfaterapia on erittäin tehokasta turvotusten hoidossa, mutta lievittää myös kipuja ja auttaa rentoutumaan. Käyttöaiheita ovat esimerkiksi vammojen (murtumat, nyrjähdykset, lihasrevähdykset, rasitusvammat, palovammat)
tai kirurgisten leikkausten jälkitilat, säärihaavat, arvet, syöpäleikkausten ja sädehoidon jälkitilat,raskausaikana tulevat turvotukset, reuma, fibromyalgia, ruusu.

Paras hoitotulos saavutetaan yleensä ottamalla hoitosarja, joka toteutetaan aluksi tiheästi, jopa 2-3 kertaa viikossa, vähitellen harventaen. Tarvittaessa jatketaan ylläpitohoitoja noin kerran kuukaudessa. Hoitoon voi hakeutua joko lääkärin lähetteellä tai ilman sitä.

Hinta 45 €

Manuaalisen lymfaterapian teho perustuu täysin kehon omien voimien elvyttämiseen ja aktivoimiseen. Se pohjautuu tanskalaisen biologin, tohtori Emil Vodderin ja hänen vaimonsa Estridin 1930-luvulla kehittämään menetelmään. Suomeen lymfahoito rantautui vuonna 1958 kosmetologi Margit Grönroosin ansiosta.

Terhin Terapia, Savelantie 186, 84100 Ylivieska, Puh: 040-5633983